Dronefoto panorama

Dronefotografering og filming

sertifikat drone A2Nytt i år er tilbudet om dronefotografering og filming. Jeg har gjennomført nødvendig opplæring og bestått nødvendige eksamener slik at jeg kan tilby dronetjenester ihht. eksisterende lovverk.

Dronefotografering byr på nye og flotte perspektiver, bare ta en titt på bildene under for eksempler. Ved hjelp av en drone kan man enkelt komme til ulike perspektiver og få en helt annen oversikt, men noen begrensninger gjelder. Det er for eksempel begrensninger knyttet til vindstyrke, men dette handler i stor grad om å planlegge tidspunkt for opptak. YR.no konsulteres uansett ofte når jeg planlegger fotografering ,så vindstyrken er nå et nytt parameter jeg konsentrerer meg om. Uansett så er jeg glad for å kunne tilby dronefoto og filming, og håper at de nye mulighetene droner gir sammen kan bidra til at vi kan levere bedre og mer spektakulære løsninger.

Om du synes dette høres interessant ut eller vil vite mer kan du jo Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe meg på 45662228.

Sjekk også ut dette 360 graders panoramaet over Strømsø torg