OI! #2

OI! Nummer 2

OI! Der var en ny utgave av gratismagasinet OI! ute! Hva er OI! sier du? OI! tar sikte på å vise sider ved Drammen som du ikke engang visste at du ikke visste, altså saker som får deg til å si OI! OI! gis ut av Byen vår Drammen som et trykket gratismagasin og artiklene distribueres digitalt via www.drammen.no

Dette er andre utgave av OI!, og jeg har hatt gleden av å få levere bilder til de flesteparten av artiklene i magasinet. Det har blant annet ført meg til Drammen havn, for å illustrere akkurat hvor stor trafikken er der ute (og det er solid for å si det mildt), Gateway studios, byens nye storstue, og arena for både innspillinger av tv-produksjoner og show. I samme åndedrag kan det nevnes at det er mye spennende som foregår på den kanten av byen… Jeg havnet også midt ute i Drammenselva for å ta en nærmere titt på arbeidet med den nye bybrua. Det er ikke et rent lite omfattende prosjekt å bygge bro som skal tåle tidens tann og tjene byen i en årrekke fremover. Ta en titt på dette 360 graders bildet.

Prosjektene er en ting, men menneskene jeg har truffet har også gjort inntrykk på meg. Cengiz Al, danseren og skuespilleren er rett og slett en innmari hyggelig fyr. I tillegg har han noen «moves» som jeg lett lar meg imponere av (og skulle ønske at jeg kunne utføre selv).

Jeg tok turen til Åspaviljongen på 17. mai og lot meg imponere av hvordan folka som har overtatt driften har tatt tak i den unike beliggenheten og har skapt et flott sted for drammenserne. Jeg anbefaler deg å ta turen, og kose deg med utsikten, noe godt i glasset og litt å bite i! Utsikt sider du? Sjekk dette 360 graders bildet jeg tok med drone.

Artikkelen om klatringen i Drammen har jeg også hatt (mer enn) en finger med i spillet på. Glem heller ikke Kulturkvartalet på Grønland. Det er rett og slett en imponerende tetthet på kulturaktørene der, eller hva? Her finner du nemlig Galleri Athene, Kulturhuset, Buskerud kunstsenter, Marcus Mars, Union scene, Kulturskolen, Brageteatret og Kari Ulleberg.

Jeg fikk også besøke Proffen hageby på Gulskogen, og der har de jammen fått det flott.

Sist, men ikke minst: Å få levere bilder til en artikkel om Aass bryggeri, byens stolthet og landets eldste bryggeri er jo en ære å få lov til. At bryggeriet er lokalt eid og forankret er ikke lengre noe vi skal ta som en selvfølge, men det er altså tilfellet for Aass.

Det er som du kan se mange gode grunner for å plukke med seg et gratismagasin om du skulle komme over et.

Her er noen bilder som du IKKE finner i magasinet: